Kurpitsakausi käy kuumana! Kutsu ystävät koolle ja tarjoa herkullista kurpitsa-vuohenjuustopizzaa. Kerää pöytäkoristeeksi ruskan värjäämiä lehtiä, sytytä pari kynttilää ja kaada laseihin La Piazza Barberaa – tunnelmallinen ilta on taattu.

La Piazzan kurpitsa-vuohenjuustopizza

1 kg myskikurpitsa
120 g vuohenjuustoa
kourallinen pinjansiemeniä
juustoraastetta
öljyä
rucolaa
suolaa
mustapippuria

Kurkkaa La Piazzan pizzapohja- sekä tomaattikastikereseptit tästä.

Kuori ja paloittele kurpitsa. Asettele kurpitsapalat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja lorauta päälle hieman öljyä. Paahda kurpitsapaloja uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia. Paahda pinjansiemenet kauniin ruskeiksi kuivalla pannulla. Leikkaa vuohenjuusto paloiksi.

Kauli taikina ja levitä sille tomaattikastike.

Levitä kurpitsaviipaleet, vuohenjuusto ja juustoraaste pizzalle.

Paista pizzaa uunissa 200 asteessa n. 25 min tai kunnes juusto alkaa muuttua kullanruskeaksi.

Kun pizza on kypsä, ripottele sen päälle pinjansiemeniä ja rucolaa sekä mausteita makusi mukaan.

Tarjoa La Piazza Barberan kanssa!