Kevään juhlasesonki on jo ihan kulman takana. Ylioppilaat, ammattiin valmistujat ja rippikoululaiset odottelevat malttamattomina juhliaan, puhumattakaan kevään hääpareista! Jotta kaikille vieraille olisi mieluista juotavaa, pitää viinit valita huolellisesti.

Juhlaväelle kannattaa valita viini, joka miellyttää mahdollisimman monen makunystyröitä. Kevyen raikas La Piazza Barbera -punaviini on omiaan tähän tehtävään. Sen hennon yrttinen maku sopii useiden ruokien seuraksi. La Piazzassa on tavallista vähemmän tanniineja ja histamiineja, minkä ansiosta se saattaa säästää vieraasi ikävältä punaviinipäänsäryltä.

La Piazza Barberaa on saatavilla pullossa ja kätevässä hanapakkauksessa, josta riittää nautittavaa suuremmallekin seurueelle. Hanapakkaus sisältää kolme litraa viiniä. Juhlien jälkeen pakkauksen voi heittää suoraan pahvinkeräykseen painavien lasipullojen palautuksen sijaan.

La Piazza Barbera on Alkon tilausvalikoimaviini. Viinipullon (0,75 l) hinta on 9,99 € ja hanapakkauksen (3 l) 32,90 €. Tilaaminen onnistuu kätevästi täältä. Viinin toimitus on maksuton ja tuotteet toimitetaan valitsemaasi Alkon myymälään viikon sisällä tilauksestasi.

Kippis!